9encurt

Vos Informe que el proper divendres 6 de febrer a les 12 hrs. tindrà lloc una sessió de «Projecció – Col.loqui 9ENCURT» que té com a objectiu promoure el debat, entre els/les nostres estudiants, sobre la magnitud de la tragèdia que ha representat i representa el tancament de RTVV.
L’acte tindrà lloc al Saló d’Actes de Ciències Jurídiques i Econòmiques, Alfons El Magnànim, i comptarà amb la presència d’estudiants dels nostres títols de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques, i amb professionals de reconegut prestigi, que presentaran les seues obres audiovisuals i debatran amb els assistents. Estem convencuts que serà una activitat molt interessant i enriquidora per tota la comunitat universitària.
Captura de pantalla 2015-01-31 a la(s) 14.57.28

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s